3 Tips til bedre treningsrutiner 

Det å trene er en av de aller beste, og ikke minst billigste, investeringene vi kan gjøre i både den mentale og den fysiske helsen vår. Det er noe som kan være helt gratis, eller vi kan velge å delta i aktiviteter som koster noe, men uansett hva vi velger er det akkurat like bra for helsen vår. Men det å komme inn i rutinene er noe av det som ikke alltid er så lett. Så her handler det om å ha en plan, og ikke minst følge den. Men blant alle de forskjellige rådene når det kommer til trening – hvilke er egentlig de viktigste når det kommer til dette med å danne gode rutiner? Dette skal vi se nærmere på her. 

01 Velg riktig utstyr 

Det er helt greit å trene i en gammel joggebukse og en t-skjorte, men det er kanskje ikke det aller mest motiverende. Og dette med å kultivere motivasjon er noe som absolutt er verdt innsatsen. Her ser vi nemlig blant annet at det p ha riktig utstyr kan hjelpe deg med å føle deg mer motivert, fordi du rett og slett gjennomgår en miniforvandling. Hos Sport 24 Shop kan du finne masse forskjellig utstyr i ulike prisklasser, og ikke minst aktiviteter. Det høres kanskje rart ut, men utstyr er en stor kilde til motivasjon, så det er verdt å investere i – også hjelper det deg med å være mer komfortabel når du trener.  

02 Prioriter treningen 

Det å komme inn i gode rutiner krever at du faktisk prioriterer det. Her er det i høy grad snakk om å trene selv om du ikke føler for det, for det å komme inn i en rutine kan være vanskelig i begynnelsen, og her må vi rett og slett bare holde steinhardt på rutinene våre. 

03 Tren sammen med noen 

For deg som synes det er vanskelig å komme i gang, er det å faktisk trene sammen med noen det beste du kan gjøre. Dette kan hjelpe masse på motivasjonen, og hjelper deg inn i rutinene på en helt annen måte enn det du kan alene.