Klassisk stilsäkerhet hos gigantens lillebror

Emporio Armani är ett klassiskt klädmärke som är känt för sin höga kvalitet och säkra design. Deras lillebror ea7 tar med sig det bästa från Emporio Armani för att skapa kläder för den aktive mannen. Det är sport och prestandakläder där man inte tummar på designen.

Det finns många klädmärken som förenat snygg design med modemedvetenhet. Ett av de största är Emporio Armani. Detta märke har i decennier gett män över hela världen chansen att se riktigt bra ut. Det har varit en självklarhet att vända sig till just det märket om man vill ha en snygg stil.

Vart man än har befunnit sig på vår jord så har Emporio Armani varit en symbol som män suktat efter att få bära. Det har dock inte funnits en dedikerad linje av sport och prestandakläder från märket, något många har önskar.

Det senaste från företaget är märket ea7, ett märke som tar tillvara på avsaknaden av designerkläder för aktiva män. Något som nu välkomnas av mängder av män.

Inspirerat av idrottare

För att skapa den här typen av kläder som ska hålla måttet när det kommer till fysisk ansträngning och att pressa sig själv till det yttersta, så vände man sig till aktiva idrottare för inspiration. Man tittade på hur kläderna användes, vad som var mer viktigt och mindre viktigt för idrottarnas komfort och hur man skulle kunna kombinera design med funktion.

Resultatet, ea7, fyller dessa olika kriterier och det finns nu en serie produkter som är specialdesignade för att vara aktiv i. Det finns allt från ea7 mössor, till shorts och snygga jackor, för att bara nämna ett fåtal ea7 produkter.

Gemensamt för samtliga produkter i ea7 produktserie är att det är kläder som fyller sin funktion vid träning och friluftsliv, men som även ser väldigt bra ut. Att vara säker i sin stil på arbete och på fritiden innefattar nu även när man exempelvis sticker ut och springer eller kör ett pass på gymmet.

Det är inte längre ett val mellan att vara stilig och att ha kläder som funkar för situationen. Med ea7 får du båda.